Årets ungdomsklub 2017 - CBK
Klub: Charlottenlund Badminton Klub
Publiceret af: Martin Kent
Dato: 28-04-2017 12:38:06
Kategori: Generelt
     

SÅDAN - CBK vinder prisen som årets ungdomsklub 2017.


DERFOR
Prisen som Årets Ungdomsklub går til en badmintonklub, som har gjort en enestående indsats med udviklingen af deres ungdomsafdeling, og som derudover er aktiv i Badminton Danmarks aktiviteter og fungerer som foregangsklub for andre i området, og dette lever Charlottenlund Badmintonklub i høj grad op til.

Vi har i CBK gennem de sidste tre år været på noget af en rejse. I marts 2014 brændte vores traditionsrige hal, og herefter begyndte vi med et kæmpe arbejde med at bygge en ny hal og samtidig arrangere træning for vores medlemmer andre steder.

Dette arbejde har vi løst til UG+ og har i dag flere ungdoms-medlemmer end før hallen brændte. Blandt andet derfor modtager CBK prisen som Årets Ungdomsklub 2017.

- Det betyder rigtig meget for os at få denne pris. Det er et stort skulderklap til ungdomsspillerudvalgsmedlemmerne, bestyrelsen og byggeudvalget, der har gjort et kæmpe stykke arbejde for at få tingene op at stå igen. Nogen gange når man går med næsen i sporten, ser man kun udfordringerne, og når man så får hovedet over vandet, kan man se, hvad man faktisk har fået ud af det. Så dette er selvfølgelig en anledning til at stoppe op og give hinanden et klap på skulderne, siger en glad ungdomsformand, Søren Amstrup.


På billedet ses en lille delegation, der drog til Jylland for at modtage prisen på vegne af CBK. I sagens natur burde alle vore ungdomsspillere, ledere, trænere m.m. være med på billedet, da prisen i høj grad går til det ihærdige arbejde der gøres i kulissen for bevare CBK som den fantastiske klub den er.

Det er en pris vi kan være MEGET stolte af, men den forpligter naturligvis også. Der hersker dog ingen tvivl om, at det setup CBK har af ledere, trænere og frivillige hjælpere m.m, så ser tingene positivt ud for CBK´s fremtid.


CBK - For Evigt! 

 
Charlottenlund Badminton Klub | Maltegårdsvej 18 , 2820 Gentofte | Tlf. 25 12 82 14 | cbkfjer@mail.tele.dk