Flot år for seniorafdelingen!
Klub: Charlottenlund Badminton Klub
Publiceret af: Martin Kent
Dato: 01-04-2019 20:12:25
Kategori: Generelt
     

Senior sporten "kort":


Som det ser ud, så klarede alle fire senior-hold sig godt, således at de forblev i deres respektive div og serier. Altså ingen hold der rykkede ned. Resultatmæssig er det klart bestået...Fedt fedt fedt...vi gjorde det dog ikke nemt for os selv i år. Her falder tanken lidt på øv afbud/planlægning/prioritering. Ikke rettet mod specifikke personer, men med blikket rettet på 1-4 holdstruppen samlet. Well well well...Der er håb forude, da vi alle bliver ældre, og alder har igen i år vist sig at gøre udslaget, hvor flere af vore kære veteraner trådte ind på scenen, hvor vi havde mest behov for det :-) Hermed tak til alle veteraner der bidrog. 


Alt i alt, et KONGE resultat for vores seniorhold i sæsonen 2018/19. Og denne er jo slet ikke slut endnu...Der kommer snart info om KM i engelsk double og det traditionelle KM. 


Til ALLE spillere, godt kæmpet i år. Vi gjorde det, indfriede vores målsætning om ingen nedrykninger, og dette i et tid hvor der naturligt og helt fair er andet end fjer på programmet. Stærkt :-) 

 
Charlottenlund Badminton Klub | Maltegårdsvej 18 , 2820 Gentofte | Tlf. 25 12 82 14 | cbkfjer@mail.tele.dk