40+ NEWS
Klub: Charlottenlund Badminton Klub
Publiceret af: Martin Kent
Dato: 08-04-2019 17:30:02
Kategori: Generelt
     

SPORTEN KORT - VETERANAFDELINGEN!

 

Så er de sidste kampe spillet i de tre 40+rækker og det må være fair at gøre kort status.

 

1'eren sikrede sig en sæson mere i den bedste række. Sidste kamp foregik i sidste weekend i den festlige holdkamps-runde hvor alle hold i elite-serien spiller samtidig i GBK. Vi taber til KMB, men det lever vi med. Vi stillede 21 mand til festen om aftenen.........så der vandt vi stort.

 

2'eren spillede sidste kamp i går. Vi taber 8-4 til et stærkt Lyngby-hold. Lyngby skulle bruge 4 sejre for at sikre sig et år mere i rækken så vi frygtede lidt hvad de kom med. Nå, ikke så meget at gøre ved det, men vindere af rækken kan vi desværre ikke kalde os. Ganske imponeret af Jan B der som den eneste vinder to kampe. Virkelig stærkt gået.

 

3'eren spillede i går mod Gentofte 2. Gentofte-2 så farlige ud på papiret og vandt da også umiddelbart 11-2. Der var dog virkelig god fight over alt, så at sige, at flere af dem på 18-træningen virkelig har rykket sig. Tegner godt til næste år. Som en sidebemærkning måtte Gentofte i øvrigt slet ikke stille op som de gjorde, men det er hvad der sker. Op med hovederne, og så tager vi en stille og rolig snak med holdlederne fra Gentofte om det. Dog stærkt af 3'eren at slutte i øverste halvdel.

 

Forfatter

Søren Amstrup

 

NEWS POWERED BY

 

www.majinvest.com

www.hoff-vakuum.dk

www.digevvs.dk 

 
Charlottenlund Badminton Klub | Maltegårdsvej 18 , 2820 Gentofte | Tlf. 25 12 82 14 | cbkfjer@mail.tele.dk